Barele praline Smucker ' s
Barele praline Smucker ' s este un lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 15 porții cu 289 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de remarcabil scor spoonacular de 22%. Rețete similare includ Bare De Pralină, Bare Praline Rapide, și Baruri Praline Cu Cappuccino Ceresc.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Se amestecă untul, zahărul și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Adăugați treptat făină, amestecând la viteză mică până se amestecă. Apăsați pe fundul unei tigaie de copt de 9x13 inch.
Coaceți 20 până la 23 de minute până se rumenesc ușor.
Amestecați crema de brânză, zahărul și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă; se amestecă bine. Se amestecă chipsurile.
Se toarnă peste crustă. Puneți lingurițe de caramel topping peste amestecul de brânză cremă. Treceți ușor un cuțit prin aluat pentru a învârti toppingul de caramel.
Coaceți încă 30 de minute. Se răcește în tigaie pe grătar. La frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Chateau de Bligny Grande Reserve Brut cu un rating de 4.5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Rezervația Chateau de Bligny Grande Brut]()
Rezervația Chateau de Bligny Grande Brut
O haină aurie adâncă subliniată de o linie de bule fine strălucitoare. Un nas substanțial, înflorit (violet), note de fructe albe, pere foarte coapte, cremoase, ușor lemnoase, ciuperci. O structură fină, densă, fructe albe (piersici, nectarine), turtă dulce. O gură amplă și o lungime minunată.