Bare De Prăjituri Cu Zmeură Brownie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați barele de prăjituri cu zmeură Brownie. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 407 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 2 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, unt, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Prăjituri Cu Zmeură Brownie, Bare De Brownie Cu Zmeură-Trufe, și Batoane Brownie Cookie Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, lăsând folia deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de brownie, apa, uleiul și 2 ouă până se omogenizează.
Întindeți jumătate din aluat în tigaie.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de biscuiți, untul și restul de 1 ou până se formează aluatul moale. Lingura cookie aluat peste brownie aluat în tigaie; pat cu lingura pentru a forma al doilea strat.
Se toarnă uniform aluatul de brownie rămas peste aluatul de biscuiți.
Coaceți 28 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de partea tigaiei iese curată.
Între timp, într-o cratiță mică, încălziți laptele condensat și chipsurile de ciocolată la foc mediu, amestecând continuu, până când chipsurile sunt topite și amestecul este neted.
Se toarnă peste baza caldă de brownie. Puneți lingurițe de conserve de zmeură pe amestecul de lapte condensat.
Se presară cu nuci pecan.
Coaceți cu 18 până la 20 de minute mai mult sau până când blatul este setat. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Folosiți folie pentru a ridica din tigaie.
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.