Bare de migdale scandinave ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 70 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de unt, sare, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 95 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Bare De Migdale Scandinave, Bare De Migdale Scandinave, și Tort De Migdale Scandinave.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, unt de cremă și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați extract de ou și migdale; se amestecă până la pufos. Se amestecă făina, praful de copt și sarea; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
4
Împărțiți aluatul în 4 bucăți și rotiți fiecare într-un buștean de aproximativ 12 centimetri lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Așezați 2 bușteni pe foaie de cookie la o distanță de 4 până la 5 inci. Aplatizați fiecare rolă cu mâna până când are o lățime de aproximativ 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Periați ruloul aplatizat cu lapte și presărați cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
Lapte
Rola
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit 12 până la 15 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. În timp ce prăjiturile sunt încă calde, tăiați-le transversal pe diagonală, în felii de aproximativ 1 inch lățime. Când este rece, stropiți cu glazură de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Migdale
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Glazura de migdale: într-un castron mic, amestecați împreună zahărul pudră, extractul de migdale și laptele până se omogenizează.