Bare De Migdale Scandinave

Bare De Migdale Scandinave
Bare de migdale scandinave ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 70 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de unt, sare, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 95 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Bare De Migdale Scandinave, Bare De Migdale Scandinave, și Tort De Migdale Scandinave.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, unt de cremă și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați extract de ou și migdale; se amestecă până la pufos. Se amestecă făina, praful de copt și sarea; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
4
Împărțiți aluatul în 4 bucăți și rotiți fiecare într-un buștean de aproximativ 12 centimetri lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Așezați 2 bușteni pe foaie de cookie la o distanță de 4 până la 5 inci. Aplatizați fiecare rolă cu mâna până când are o lățime de aproximativ 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Periați ruloul aplatizat cu lapte și presărați cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
LapteLapte
RolaRola
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit 12 până la 15 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. În timp ce prăjiturile sunt încă calde, tăiați-le transversal pe diagonală, în felii de aproximativ 1 inch lățime. Când este rece, stropiți cu glazură de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
MigdaleMigdale
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Glazura de migdale: într-un castron mic, amestecați împreună zahărul pudră, extractul de migdale și laptele până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MigdaleMigdale
GlazurăGlazură
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Stropiți peste prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista