Bare De Migdale Scandinave
Bare de migdale scandinave ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 70 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de unt, sare, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 95 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Bare De Migdale Scandinave, Bare De Migdale Scandinave, și Tort De Migdale Scandinave.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mediu, unt de cremă și zahăr.
Adăugați extract de ou și migdale; se amestecă până la pufos. Se amestecă făina, praful de copt și sarea; se amestecă bine.
Împărțiți aluatul în 4 bucăți și rotiți fiecare într-un buștean de aproximativ 12 centimetri lungime.
Așezați 2 bușteni pe foaie de cookie la o distanță de 4 până la 5 inci. Aplatizați fiecare rolă cu mâna până când are o lățime de aproximativ 3 inci.
Periați ruloul aplatizat cu lapte și presărați cu migdale feliate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 12 până la 15 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. În timp ce prăjiturile sunt încă calde, tăiați-le transversal pe diagonală, în felii de aproximativ 1 inch lățime. Când este rece, stropiți cu glazură de migdale.
Glazura de migdale: într-un castron mic, amestecați împreună zahărul pudră, extractul de migdale și laptele până se omogenizează.
Stropiți peste prăjituri.