Bare De Macaroon Cu Nucă De Cocos Cu Parfum De Lămâie
Lingourile de Macaroon cu nucă de cocos parfumate cu lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 32. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de migdale, zahăr, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Batoane De Macaroon Cu Nucă De Cocos, Tequila-Lime-Nucă De Cocos Macaroon Baruri, și Batoane De Macaroon Cu Lămâie-Lime.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti crusta, așezați primele 4 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați făină în amestecul de zahăr, bătând până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Apăsați în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor; se răcește pe o grătar. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
5
Temperatura inferioară a cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru a pregăti toppingul, combinați 4 albușuri, cremă de tartru și sare într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în 1 cană de nucă de cocos îndulcită în fulgi și 2 1/2 lingurițe coajă de lămâie rasă; se întinde uniform pe crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos îndulcită
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Coaja De Lamaie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
7
Coaceți la 325 timp de 40 de minute sau până când blatul este uscat și ușor rumenit. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
8
Tăiați în 32 de bucăți. A se păstra într-un recipient etanș.