Bare De Lămâie

Bare De Lămâie
Barele de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 234 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, suc de lămâie, aluat de bază pentru biscuiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cele mai bune bare de Brownie cu lămâie sau Brownies cu lămâie, Lemon Baruri Pentru A-Go, și Bare De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de bază pentru biscuiți, adăugând coajă de lămâie la sfârșitul pasului 3 (cu albuș de ou și vanilie). Apăsați aluatul uniform în fundul unei tigaie cu o spatulă, apăsând în jos pe margini, astfel încât aluatul să nu formeze o jantă după coacere. Congelați aluatul timp de 15 minute. Înțepați găuri peste tot pentru a-l menține plat în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat CookieAluat Cookie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
2
Coaceți timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
În timp ce cookie-ul se coace, pregătiți cașul de lămâie. Pregătiți o strecurătoare, suspendată peste un bol mediu. Într-o cratiță grea, amestecați gălbenușurile de ou și 3/4 cană de zahăr până se omogenizează bine. Se amestecă untul, sucul proaspăt de lămâie și sarea. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu si razuind laturile tigaiei, pana cand se ingrosanu-l lasa sa fiarba, altfel se va coagula. Când apare abur, scoateți tigaia scurt de pe foc, amestecând constant pentru a împiedica fierberea amestecului. Când cașul s-a îngroșat, aproximativ 5 minute, se toarnă în strecurătoare. Apăsați cu o spatulă până când rămâne doar reziduul grosier în strecurătoare; aruncați reziduurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
TigaieTigaie
4
Când cookie-ul este copt, scoateți-l din cuptor, reduceți temperatura la 300 și turnați cașul de lămâie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Întindeți-l aproape până la margine și readuceți-l la cuptor timp de 15 minute, sau doar până când începe să clocotească în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și răciți complet în tigaia de pe un suport. Dați-l la frigider timp de 1 oră pentru a seta cașul înainte de a-l tăia în bare. Chiar înainte de servire, presărați zahăr pudră peste vârfurile barelor. Păstrați barele într-un recipient etanș timp de 3 zile la temperatura camerei, timp de 3 săptămâni la frigider sau timp de 3 luni la congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista