Barele de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 234 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, suc de lămâie, aluat de bază pentru biscuiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cele mai bune bare de Brownie cu lămâie sau Brownies cu lămâie, Lemon Baruri Pentru A-Go, și Bare De Lămâie.
Instrucțiuni
1
Pregătiți aluatul de bază pentru biscuiți, adăugând coajă de lămâie la sfârșitul pasului 3 (cu albuș de ou și vanilie). Apăsați aluatul uniform în fundul unei tigaie cu o spatulă, apăsând în jos pe margini, astfel încât aluatul să nu formeze o jantă după coacere. Congelați aluatul timp de 15 minute. Înțepați găuri peste tot pentru a-l menține plat în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat Cookie
Coaja De Lămâie
Albușuri De Ou
Vanilie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
2
Coaceți timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
În timp ce cookie-ul se coace, pregătiți cașul de lămâie. Pregătiți o strecurătoare, suspendată peste un bol mediu. Într-o cratiță grea, amestecați gălbenușurile de ou și 3/4 cană de zahăr până se omogenizează bine. Se amestecă untul, sucul proaspăt de lămâie și sarea. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu si razuind laturile tigaiei, pana cand se ingrosanu-l lasa sa fiarba, altfel se va coagula. Când apare abur, scoateți tigaia scurt de pe foc, amestecând constant pentru a împiedica fierberea amestecului. Când cașul s-a îngroșat, aproximativ 5 minute, se toarnă în strecurătoare. Apăsați cu o spatulă până când rămâne doar reziduul grosier în strecurătoare; aruncați reziduurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Caș De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Unt
Cookie-uri
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
Tigaie
4
Când cookie-ul este copt, scoateți-l din cuptor, reduceți temperatura la 300 și turnați cașul de lămâie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De Lămâie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Întindeți-l aproape până la margine și readuceți-l la cuptor timp de 15 minute, sau doar până când începe să clocotească în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți din cuptor și răciți complet în tigaia de pe un suport. Dați-l la frigider timp de 1 oră pentru a seta cașul înainte de a-l tăia în bare. Chiar înainte de servire, presărați zahăr pudră peste vârfurile barelor. Păstrați barele într-un recipient etanș timp de 3 zile la temperatura camerei, timp de 3 săptămâni la frigider sau timp de 3 luni la congelator.