Bare De In De Nucă De Cocos

Bare De In De Nucă De Cocos
Bare de in de nucă de cocos este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 391 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână nuci de soia prăjite, făină, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Rețete similare includ Batoane de Granola de ovăz și in prăjite, Clatite De In-Nuca De Cocos, și Făină de nucă de cocos pâine de in sau brioșe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie pătrată de 9 inci cu spray de gătit. Într-un robot de bucătărie, măcinați 1/2 cană de nucă de cocos mărunțită într-o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare, smântână împreună unt și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se amestecă în ou, sirop de porumb, concentrat de suc de mere și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
4
Se amestecă în pudră de nucă de cocos, făină integrală de grâu, gluten, ovăz, bicarbonat de sodiu și scorțișoară. Se amestecă restul de 1/2 cană de nucă de cocos mărunțită, semințe de in, stafide și nuci de soia. Apăsați uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, OpționalSâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, Opțional
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Semințe De InSemințe De In
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Nuci De SoiaNuci De Soia
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Coaceți timp de 20 de minute. Se răcește ușor, apoi se taie în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista