Bare De Ghimbir-Lime
Barele de ghimbir-var sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. Această garnitură are 150 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, suc de lămâie, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 47 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Batoane de tei și ghimbir, Cupcakes cu ulei de măsline de ghimbir cristalizat cu cremă de unt de tei, busuioc Opal, mentă și coajă de tei, și Ghimbir Var Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 4 ingrediente într-un bol de amestecare; se amestecă bine. Apăsați într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 12 minute; se răcește ușor pe un suport de sârmă.
Bateti impreuna ouale si urmatoarele 7 ingrediente pana se omogenizeaza.
Se toarnă amestecul de ouă peste crusta pregătită.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 22 de minute sau până când este setat. Se răcește complet pe grătar. Cerneti zaharul pudra uniform deasupra.