Bare De Cheesecake Cu Lămâie-Afine
Lemon-afine Cheesecake Baruri necesită aproximativ 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 481 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bare De Cheesecake Cu Afine Cu Lămâie, Bare De Cheesecake Cu Lămâie De Afine, și Bare De Cheesecake Cu Afine Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 325 F. Spray 8 - sau 9-inch tigaie pătrat cu spray de gătit.
În robotul de bucătărie, așezați biscuiti graham, 2 linguri zahăr granulat și 1 linguriță coajă de lămâie. Acoperiți; procesați cu impulsuri pornite și oprite până se formează firimituri.
Adăugați untul topit. Acoperiți; procesați cu 3 până la 4 impulsuri până la încorporare. Apăsați amestecul uniform în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 10 minute. Mișto.
Între timp, ștergeți robotul de bucătărie cu un prosop de hârtie.
Adăugați cremă de brânză, ouă, 2 linguri de coajă de lămâie, sucul de lămâie și 1/2 cană de zahăr granulat. Acoperi; proces până la omogenizare.
Se toarnă umplutura peste crustă. Se acoperă cu afine.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele de topping cu furculița sau degetele până se sfărâmă.
Se presară peste umplutură.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când toppingul este ușor rumenit și centrul este aproape setat (Centrul ar trebui să tremure doar ușor atunci când este mutat). Se răcește 1 oră pe suportul de răcire. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește.
Tăiați în 3 rânduri cu 3 rânduri. A se păstra la frigider.