Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 277 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, nuci pecan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Bare De Cheesecake Cu Lămâie-Afine, Bare De Cheesecake Cu Afine Cu Lămâie, și Bare De Cheesecake Cu Afine Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face crusta:Preîncălziți cuptorul la 177°. Ungeți o tigaie de 9x 13x 2.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Combinați toate ingredientele crustei folosind o furculiță sau mâinile. Apăsați uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Întindeți conservele de afine uniform peste crusta ușor răcită.Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți crema de brânză și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați ouăle, pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi M&M's
3
Adăugați sucul de lămâie și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4
Se amestecă până se omogenizează.
5
Se toarnă umplutura uniform peste crustă și se păstrează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți 40-45 de minute sau până când este setat.Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă timp de aproximativ o oră. Dați-l la frigider cel puțin 2 ore înainte de a-l tăia în bare.