Bare De Cheesecake Cu Afine Cu Lămâie
Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 277 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, nuci pecan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Bare De Cheesecake Cu Lămâie-Afine, Bare De Cheesecake Cu Afine Cu Lămâie, și Bare De Cheesecake Cu Afine Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face crusta:Preîncălziți cuptorul la 177°. Ungeți o tigaie de 9x 13x 2.
Combinați toate ingredientele crustei folosind o furculiță sau mâinile. Apăsați uniform în tigaia pregătită.
Întindeți conservele de afine uniform peste crusta ușor răcită.Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți crema de brânză și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle, pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
Adăugați sucul de lămâie și extractul de vanilie.
Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă umplutura uniform peste crustă și se păstrează.
Coaceți 40-45 de minute sau până când este setat.Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă timp de aproximativ o oră. Dați-l la frigider cel puțin 2 ore înainte de a-l tăia în bare.