Bare De Biscuiți Cu Zahăr Cu Unt Brun

Bare De Biscuiți Cu Zahăr Cu Unt Brun
Brown Unt pere zahăr Cookie Baruri ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 39 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână vanilie, făină, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Batoane De Biscuiți Cu Zahăr Cu Unt Brun De Scorțișoară, Cookie Unt Zahăr Brun Streusel Baruri, și Zahăr Brun Scorțișoară Zahăr Cookie Baruri.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de biscuiți și 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 1/2 cană de unt înmuiat și 1 ou; se amestecă până se formează un aluat moale. Apăsați ușor aluatul uniform în partea de jos a vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți 10 până la 15 minute sau doar până când aluatul este setat și maro auriu deschis pe margini. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, topiți 3/4 cană de unt la foc mediu. Odată topit, gătiți untul aproximativ 5 minute, amestecând continuu, până când untul devine maro auriu intens. (Fii atent pentru că acest lucru se întâmplă repede!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scoateți cratița de pe foc; turnați imediat untul în paharul de măsurare din sticlă. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
În timp ce untul se răcește, așezați perele feliate într-un singur strat peste crusta de biscuiți răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie Pie CrustCookie Pie Crust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Într-un castron mare, bateți ingredientele de Topping rămase cu biciul până se omogenizează bine. Adăugați treptat untul brun, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă amestecul uniform peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când se rumenesc adânc și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră. Cu cuțit ascuțit, tăiați în 4 rânduri cu 3 rânduri.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista