Barele de bază cu șapte straturi sunt a vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 166 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți graham, nuci, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tort De Bază Cu Strat Alb, Bare Cu Trei Straturi, și Bare Cu Șapte Straturi.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați biscuiții graham într-o pungă de plastic resigilabilă, apăsați aerul și sigilați, lăsând aproximativ 1 inch desigilat. Folosind un sucitor, rotiți biscuiții până când sunt firimituri fine și uniforme (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de firimituri). Alternativ, puteți așeza biscuiții într-un robot de bucătărie echipat cu un accesoriu pentru lamă și procesați timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Pentru Legare
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Așezați untul într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și introduceți-l în cuptor până când untul s-a topit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți vasul din cuptor și înclinați-l astfel încât untul să acopere uniform fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Presărați firimiturile de cracker graham uniform peste unt, apoi presărați nuca de cocos peste firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Stropi în Formă De Inimă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6
Presărați ciocolata, untul de arahide, Ciocolata albă sau chipsurile de butterscotch peste nucă de cocos, apoi presărați nucile peste chipsuri. Stropiți uniform laptele condensat peste toate straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Butterscotch
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi în Formă De Inimă
Sos De Curcan, încălzit
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Coaceți până se rumenesc în jurul marginilor și elastic la atingere, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.