Barci De Dovlecei Umplute Cu Carne De Vită
Barci de dovlecei umplute cu carne de vită este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 150 de calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de apă, ceapă, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Barci De Dovlecei Umplute Cu Carne De Vită, Barci De Dovlecei Umplute Cu Carne De Vită, și Bărci Umplute Cu Dovlecei.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare dovlecel pe jumătate pe lungime; tăiați o felie subțire de pe fund, astfel încât să stea plat. Scoateți pulpa, lăsând 1/4-in. scoici.
Așezați cojile de dovlecei într-un 13-in Negras. x 9 inch. vas pentru microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 3 minute sau până când este crocant; scurgeți și puneți deoparte.
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu timp de 4-5 minute sau până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă apa și sosul de soia. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 3-4 minute sau până când este încălzit.
Umpleți fiecare coajă de dovlecei cu 2 linguri de amestec de carne. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 2-3 minute.
Se presară cu brânză; cuptor cu microunde cu 1-2 minute mai mult sau până când dovlecelul este fraged și brânza este topită.