Barb-a-fu
Barb-a-fu este o vegan rețetă cu 3 porții. Această garnitură are 293 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de făină, sos de soia, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Bunica Barb ' s negrese, Bonnie Albastru-Barb Plăcintă, și Cea mai bună pâine de dovlecei a lui Barb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt din sticlă de 9x13 inci cu spray de gătit.
Combinați făina de porumb, făina, fulgii de ardei roșu, pudra de usturoi, pudra de chili, sarea și piperul într-o pungă de plastic resigilabilă; se agită pentru a se amesteca. Agitați ușor feliile de tofu cu amestec de făină de porumb pentru a acoperi, apoi scuturați excesul și puneți-le în vasul de copt pregătit.
Coaceți tofu în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute, apoi întoarceți bucățile și continuați să gătiți încă 10 minute. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată și gătiți până se înmoaie și translucid, aproximativ 3 minute. Se amestecă sosul de soia și sosul de grătar. Se aduce la foc mic, apoi se pune focul la minim și se menține cald până când tofu este gata.
Când tofu a terminat de copt, turnați sosul fierbinte de grătar deasupra, apoi reveniți la cuptor și coaceți încă 5 minute.