Bara brith
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Bara brith. Această rețetă face 10 porții cu 266 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. 48 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți condimente, zahăr muscovado, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 17%. Rețete similare includ Bara Brith., și Bara brith cu crustă de zahăr.
Instrucțiuni
Răsturnați fructele într-un castron cu zahărul și coaja de portocală.
Se toarnă peste ceai, se amestecă totul împreună și se lasă la macerat peste noapte.
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Ungeți și tapetați baza și părțile scurte ale unei cutii de 900g/pâine cu 1 fâșie de pergament de copt. Răsturnați făina și condimentele într-un castron și bateți fructele și lichidul de înmuiere.
Adăugați oul, urmat de unt. Bateți până când aveți un aluat rigid bine combinat, apoi introduceți vârful în forma de pâine pregătită.
Coaceți timp de 1 oră, acoperind cu folie sau pergament dacă blatul începe să se întunece prea mult. Verificați cu o frigăruie dacă nu iese curat, dați-i încă 5-10 minute la cuptor.
Se lasă să se răcească în cutie timp de 10 minute, apoi se îndepărtează și se lasă să se răcească complet.
Serviți felii și unt, dacă doriți.