Banh Cuon

Banh Cuon
Banh Cuon ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 18. O porție conține 106 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, bucăți de ciuperci de urechi de copac, făină de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rețetă Banh Cuon (rulouri de orez aburite), Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, și Rulouri proaspete de primăvară cu Dip Hoisin-arahide (Goi cuon) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți făina de orez cu amidonul de porumb, făina de tapioca și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se amestecă în apă și 2 lingurițe de ulei până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Într-un castron mic, acoperiți ciupercile urechii copacului cu apă caldă și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Scurgeți și tocați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
5
Într-o tigaie mică, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați carnea de porc măcinată și ceapa și gătiți la foc moderat, rupând carnea cu o spatulă, până când nu rămâne roz, aproximativ 4 minute. Se amestecă ciupercile tocate și sosul de pește și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Sos De PeșteSos De Pește
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Ulei 3 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Încălziți o tigaie antiaderentă de 8 inci și periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Bateți bine aluatul de făină de orez. Când uleiul este fierbinte, turnați 2 linguri de aluat în tigaie, înclinând și agitând tigaia pentru a acoperi uniform fundul cu aluat. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când crpe este ferm, aproximativ 2 minute. Cu o spatulă, răsturnați crpe și gătiți timp de 30 de secunde mai mult. Întoarceți crpe-ul plat pe o foaie de copt pregătită. Repetați cu aluatul rămas pentru a face un total de 18 CRPE; nu lăsați CRPE-urile să se suprapună pe foile de copt sau se vor lipi împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Lingurați aproximativ 2 linguri de umplutură de ciuperci în centrul fiecărui crpe și pliați în lateral pentru a acoperi umplutura și a forma un pătrat îngrijit. Acoperiți CRPE-urile cu folie și coaceți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
12
Aranjați pachetele de crpe de orez pe un platou și lingurați sosul Nuoc Cham peste ele. Împrăștiați feliile de castraveți, șalotele prăjite și mugurii de fasole peste tot în CRPE și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista