Banh Cuon ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 18. O porție conține 106 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, bucăți de ciuperci de urechi de copac, făină de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rețetă Banh Cuon (rulouri de orez aburite), Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, și Rulouri proaspete de primăvară cu Dip Hoisin-arahide (Goi cuon) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți făina de orez cu amidonul de porumb, făina de tapioca și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Se amestecă în apă și 2 lingurițe de ulei până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Într-un castron mic, acoperiți ciupercile urechii copacului cu apă caldă și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Scurgeți și tocați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Într-o tigaie mică, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați carnea de porc măcinată și ceapa și gătiți la foc moderat, rupând carnea cu o spatulă, până când nu rămâne roz, aproximativ 4 minute. Se amestecă ciupercile tocate și sosul de pește și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De Porc Măcinată
Sos De Pește
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
8
Ulei 3 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn
9
Încălziți o tigaie antiaderentă de 8 inci și periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Bateți bine aluatul de făină de orez. Când uleiul este fierbinte, turnați 2 linguri de aluat în tigaie, înclinând și agitând tigaia pentru a acoperi uniform fundul cu aluat. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când crpe este ferm, aproximativ 2 minute. Cu o spatulă, răsturnați crpe și gătiți timp de 30 de secunde mai mult. Întoarceți crpe-ul plat pe o foaie de copt pregătită. Repetați cu aluatul rămas pentru a face un total de 18 CRPE; nu lăsați CRPE-urile să se suprapună pe foile de copt sau se vor lipi împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtare Naturală
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Lingurați aproximativ 2 linguri de umplutură de ciuperci în centrul fiecărui crpe și pliați în lateral pentru a acoperi umplutura și a forma un pătrat îngrijit. Acoperiți CRPE-urile cu folie și coaceți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Aranjați pachetele de crpe de orez pe un platou și lingurați sosul Nuoc Cham peste ele. Împrăștiați feliile de castraveți, șalotele prăjite și mugurii de fasole peste tot în CRPE și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
Culese Crengute De Marar
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper