Bangers și piure de creveți și homar

Bangers și piure de creveți și homar
Bangers and Mash de creveți și homar necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 8,29 USD per porție, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51 g de proteine, 46 g de grăsimi și un total de 1183 de calorii. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită condimente pentru fructe de mare, ceapă, cartofi idaho și sare și piper măcinat. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Vegan Bangers și Low Carb Mash! (Bangers & Mash), Bangers and Mash și „bangers & Mash”.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru bangeri: Folosind o mașină de tocat carne sau o moară, măcinați creveții, homarul și usturoiul împreună într-un castron mare. Apoi adăugați în bol pătrunjelul, tarhonul, condimentele cu fructe de mare, sare, piper, nucșoară, albuș de ou și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Amestecați bine cu o lingură, asigurându-vă că nu se amestecă prea mult. SFAT: Luați puțin din amestec și puneți-l în apă clocotită pentru o secundă, scoateți-l și asigurați-vă că condimentul este bun. Dacă aveți nevoie de mai multă sare sau piper, acesta este momentul să o faceți, înainte de a umple carcasa. Pentru a pregăti cârnații, faceți o mică gaură la capătul carcasei și apoi legați capătul învelișului de capătul învelișului. În continuare, umpleți carcasa conform instrucțiunilor care vin cu echipamentul pe care îl utilizați sau cu o pungă de patiserie. În timpul umplerii, răsuciți sau legați carcasa la fiecare 5 până la 6 inci pentru a forma fiecare legătură până la capătul carcasei, apoi legați carcasa. Pentru a bracona cârnații, într-o cratiță mare, aduceți apă la fiert, apoi reduceți focul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați legăturile și gătiți timp de 5 până la 6 minute. Apoi scoateți cârnații, repetați procesul cu cârnații rămași și apoi lăsați să se răcească. Pentru a prăji sau a face crusta cârnaților, într-o tigaie la foc iute, adăugați 1 linguriță de ulei, prăjiți cârnații pe toate cele patru părți, 1 până la 2 minute pe parte, apoi repetați procesul până când toți cârnații au fost gătiți. În timp ce cârnații se răcesc, începeți să vă pregătiți cartofii. Într-o oală de 1 galon, aduceți 10 căni de apă la fiert. Apoi adăugați cartofii și gătiți până când furculița se înmoaie, aproximativ 20 de minute. După gătire, se scoate din apă și se strecoară. Apoi, folosind un macerat, procesați cartofii prin mașină (sau o moară) într-un castron. Dacă nu aveți o moară sau o moară alimentară, puteți folosi mixerul cu accesoriu de tel, amestecând la mare putere pentru a netezi. Dupa ce ai ras cartofii, adaugam untul si asezonam cu sare si piper. Terminați cu smântână groasă, amestecând. Pentru sos: Într-o cratiță la foc mediu-înalt, adăugați sucul de portocale și ceapa și lăsați să fiarbă. Reduceți sucul la 1/2 cană, apoi amestecați hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se ia de pe foc si se amesteca untul pentru a termina. Țineți cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Pentru varza: Intr-o cratita la foc mediu-mare adaugati uleiul si incalziti. Apoi adăugați baconul și gătiți timp de 2 minute, amestecând. Apoi, adăugați ceapa și gătiți din nou timp de 2 minute; ceapa trebuie să fie înmuiată. Apoi, deglazează tigaia cu vin. Se amestecă și se adaugă varza de Bruxelles, gătind până se rumenesc pe margini, 8 până la 9 minute. Asezonați cu sare și piper. Pentru a servi, puneți cartofii pe farfurii și acoperiți cu varză de Bruxelles, apoi cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
VarzăVarză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Stropiți cu sosul și terminați cu tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Ingrediente

591 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bacon cubuletebacon cubulete1761 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Varză de Bruxelles, despicată și aburităVarză de Bruxelles, despicată și aburită1(vinete)albus de ou, bătut până la vârfuri mediialbus de ou, bătut până la vârfuri medii1Oreos dublu umplutpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1Oreos dublu umpluttarhon proaspăt tocattarhon proaspăt tocat4creveți și cu veneTarhon proaspăt tocat, pentru garniturăTarhon proaspăt tocat, pentru garnitură3cuișoareusturoi, despicatusturoi, despicat12 lingurițe de pudră de usturoiulei de struguriulei de struguri1pinchCiupiți ardeiul alb măcinatCiupiți ardeiul alb măcinat4creveți și cu veneSare și piper măcinatSare și piper măcinat4creveți și cu veneSare și piper alb măcinatSare și piper alb măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)12 lingurițe de pudră de usturoiMăsline de cocktail umplute cu pimientoMăsline de cocktail umplute cu pimiento6mariCartofi Idaho, curățați și tăiați în bucăți de 1 inch, depozitați în apă până la gătitCartofi Idaho, curățați și tăiați în bucăți de 1 inch, depozitați în apă până la gătit1Suc de lamaieSuc de lamaie1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de homar, gătităcarne de homar, gătită1pinchCiupiți nucșoară proaspăt rasăCiupiți nucșoară proaspăt rasă2481 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprecum invidia îngerilorprecum invidia îngerilor50inchcarcasă de porc, înmuiată în apă caldăcarcasă de porc, înmuiată în apă caldă401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceapa rosie feliata subtireceapa rosie feliata subtire1Bucăți de caramele Heath Barbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust1Oreos dublu umplut1,3 kg creveți medii, cu coadă, fără cochilie și fără vene1,3 kg creveți medii, cu coadă, fără cochilie și fără vene4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți, curățați și deveined, 30 la 40 contacreveți, curățați și deveined, 30 la 40 conta1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.(1 băț) unt nesărat, la temperatura camerei(1 băț) unt nesărat, la temperatura camerei12 lingurițe de pudră de usturoiunt nesăratunt nesărat4creveți și cu veneVin alb, pentru deglazareVin alb, pentru deglazare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapă galbenă, zaruri miciceapă galbenă, zaruri mici

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Saget la Perriere La Petite Perriere Sauvignon Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Saget la Perriere La Petite Perriere Sauvignon Blanc
Saget la Perriere La Petite Perriere Sauvignon Blanc
La Petite Perriere Sauvignon Blanc are o culoare aurie cu o intensitate strălucitoare. Mirosul explodează cu arome de galben copt (piersici și caise) și fructe exotice. Curat și răcoritor, cu o lungime bună, gustul este un vârtej de prospețime, complexitate, finețe și se termină cu note de pepene copt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista