Banane și ghimbir în Papillotte
Banane și ghimbir en Papillotte este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Un amestec de fistic, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Franceză Într-O Clipă: Păstrăv En Papillotte, Trout en Papillotte sau adevăratul motiv pentru care femeile franceze nu se îngrașă, și Felie De Curmale Cu Banane De Ceai Earl Grey Și Înghețată De Ghimbir Cu Tulpină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron.
Feliați fiecare banană pe jumătate pe lungime; feliați pe jumătate transversal.
Tăiați cercuri de 4 (10 inci) de hârtie pergament. Îndoiți fiecare cerc în jumătate; deschideți fiecare.
Așezați 4 bucăți de banană lângă pliere; se acoperă cu 1 lingură de amestec de suc. Îndoiți hârtia peste umplutură; sigilați marginile cu pliuri înguste. Repetați procedura cu ingredientele rămase.
Așezați pachetele pe foi de copt.
Coaceți la 350 timp de 5 minute sau până când pachetele sunt ușor umflate și conținutul este bine încălzit.
Așezați pe farfurii; tăiat deschis.