Banane Foster Surpriză Prajiturele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Cajun, așa că încercați bananele Foster Surprise Cupcakes. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână făină, extract de vanillan, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 28%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Banane Foster Cupcakes, Banane Foster Cupcakes, și Banane Foster Cupcakes.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul, zahărul și zahărul brun până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți bananele, zeama, sucul de lămâie și vanilia.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea; se adaugă la amestecul de cremă doar până se umezește.
Umpleți cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie cu trei sferturi pline.
Se coace la 375 CP timp de 18-22 minute sau până când o scobitoare introdusă în cupcake iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Într-un castron mic, combinați ingredientele de umplere.
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie sau plastic; introduceți un vârf foarte mic. Umpleți cu umplutură de caramel. Împingeți vârful prin partea de sus pentru a umple fiecare cupcake.
Pentru glazură, într-o cratiță mare, combinați zahărul brun și smântâna. Se aduce la fierbere la foc mediu-mic. Se amestecă bicarbonatul de sodiu; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza. Se amestecă untul și se extrage.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Se transferă într-un castron mic; se dă la frigider cel puțin 30 de minute sau până se răcește.
Bateți glazura la mare până se îngroașă, aproximativ 15-20 de minute. Top cupcakes cu glazură, felii de banane și frișcă; se presara cu zahar turbinado.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cupcakes poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca Cline Big Break Zinfandel. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Cline Mare Pauză Zinfandel]()
Cline Mare Pauză Zinfandel
Big Break Vineyard, numit după Big Break Road, care se află lângă bloc, a produs în mod tradițional unul dintre cele mai puternice și individuale loturi de Zinfandel. Un maturator timpuriu, Big Break Zinfandel este an de an printre primele loturi de struguri pe care le culegem. Combinația de soluri extrem de nisipoase, bine drenate; agricultură uscată; viță de vie veche de un secol, antrenată de cap și banda unică de aer de răcire din râurile San Joaquin și Sacramento care favorizează cele mai bune locuri de viță de vie Oakleys creează o sinergie de elemente care este ideală pentru coacerea Zinfandelului și exprimarea caracterului complet al fructelor. De fapt, acest bloc este situat la doar câteva sute de metri de malul râului San Joaquin.