Reteta banane Foster Cupcakes ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru 30 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 30. O porție conține 207 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați banane, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Banane Foster Prajiturele, Banane Foster Prajiturele, și Banane Foster Prajiturele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 30 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
3
Faceți Cupcakes. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Tăiate în Felii
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați banane și extract de rom; bate la viteză medie până se combină, aproximativ 30 de secunde. Umpleți cupele de briose 3/4 pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Rom
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul cupcakes iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet înainte de umplere și îngheț, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
6
În centrul fiecărui cupcake răcit, tăiați o formă de con de 3/4 inch în diametru deasupra cu 3/4 inch adâncime, folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
7
Tăiați capătul ascuțit al fiecărui con, rezervând vârfurile. Umpleți fiecare cavitate cu aproximativ 1 linguriță dulce de leche; acoperiți cu blaturi rezervate, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De Leche
8
Faceți Glazură Cu Cremă De Rom. Într-un castron mare, bateți untul cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Unt
Cremă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Adăugați zahăr pudră încet, bătând la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 1 minut sau până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
10
Adăugați 2 linguri de lapte și 3/4 linguriță extract de rom, bătând până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Rom
Lapte
11
Adăugați câteva picături colorant alimentar la un moment dat, bătând între adaosuri, până când se obține culoarea dorită. (Dacă glazura este prea groasă, bateți în restul de 1 lingură de lapte, câte 1 linguriță, până la consistența dorită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor
Glazura
Lapte
12
În decorarea sac echipat cu alegerea ta de decorare sfat, locul glazura; țeavă pe topuri de prajiturele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Glazura
13
Se servește imediat sau se dă la frigider până când este gata de servit. A se păstra la frigider.