Banane cu unt rumenit cu nuci pecan prăjite
Bananele cu unt rumenit cu nuci pecan prăjite sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 321 calorii. Un amestec de coajă de lămâie, lapte, strop de cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Fursecuri de bar cu unt rumenit cu nuci pecan prăjite pentru Lauren, Fasole verde cu unt rumenit cu slănină și nuci pecan, și Chipsuri de ciocolată cu unt rumenit, caramel și fursecuri prăjite cu nucă.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Adăugați lapte, rom și coajă de lămâie; se amestecă până se omogenizează. Pune deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Gatiti 5 minute, învârtind tigaia până când untul începe să devină auriu.
Puneți bananele în unt, tăiați părțile în jos și gătiți 2 minute. Întoarceți bananele și gătiți 1 minut. Împărțiți bananele în mod egal între 4 farfurii de servire.
Se toarnă amestecul de zahăr pudră rezervat în aceeași tigaie. Creșteți căldura la mediu; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați jumătățile de pecan.
Se toarnă sosul uniform peste banane; se acoperă cu înghețată de vanilie, dacă se dorește.