Banane coapte în Phyllo cu sos de ciocolată îndulcit cu curmale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bananele coapte în Phyllo cu sos de ciocolată îndulcit cu curmale. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 253 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt de migdale, banane medii-mari, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos BBQ de piersici îndulcit cu curmale, Fursecuri Cu Ciocolată Îndulcite Fără Făină, Curmale, și Tort cu nuci de banane cu glazură de ciocolată îndulcită cu curmale.
Instrucțiuni
Scoateți o foaie și așezați-o pe o tăietură sau pe altă suprafață de lucru.
Așezați o banană decojită de-a lungul unuia dintre capetele înguste,
Presărați aluatul uniform cu un sfert din nuci.
Presărați banana cu un praf de scorțișoară și apoi înfășurați-o în filo.
Așezați-l cu cusătura în jos în vasul de copt. (Dacă faceți în feluri de mâncare cu o singură porție, tăiați banana învelită în jumătate și așezați jumătățile în farfurie una lângă alta.) Repetați cu bananele rămase. Dați blaturilor bananelor învelite un spray rapid (1/2 secundă) cu ulei de canola.
Coaceți timp de 20-30 de minute, până când blaturile se rumenesc și bananele au început să sfârâie și să elibereze un sirop. Pentru a servi, tăiați bananele în jumătate și așezați două jumătăți pe fiecare farfurie, împreună cu o parte din siropul de banane din vasul de copt.
Stropiți cu aproximativ o lingură de sos de ciocolată. Pentru cele mai bune rezultate, serviți imediat.