Banane Butterscotch cu înghețată de vanilie
Bananele Butterscotch cu înghețată Vanillan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 8 și costă $1.09 pe portie. O porție conține 590 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți banane, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budinca Butterscotch Cu Banane Caramelizate Și Smântână, Înghețată De Vanilie Chai, și Banane caramelizate și cremă de vanilie în cupe Phyllo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Întindeți pecanele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți, aruncând ocazional, până când sunt parfumate, 5 până la 6 minute; tocați aproximativ. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați zahărul și scorțișoara și gătiți, amestecând ocazional, până se omogenizează, 4 până la 5 minute. Amestecați ușor bananele.
Se ia de pe foc și se adaugă romul. Folosind un meci, aprindeți cu atenție amestecul și așteptați până când flacăra se stinge. Se amestecă nucile pecan.
Serviți bananele și sosul peste înghețată.