Banana-Pecan Biscotti

Banana-Pecan Biscotti
Reteta Banana-Pecan Biscotti este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 24 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de praf de copt, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pecan Biscotti, Cranberry Pecan Biscotti, și Unt Pecan Biscotti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
4
Combinați banana, uleiul, vanilia și oul într-un castron mediu; amestecați amestecul de făină și nucile pecan (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
BananeBanane
Nuci PecanNuci Pecan
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; formați aluatul în rulouri de 2 (8 inci lungime) cu mâinile făinoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Așezați rulourile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; aplatizați la grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți la 350 timp de 23 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți rulourile de pe foaia de copt; se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 12 (1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Așezați felii, tăiați părțile în jos, pe foaia de copt. Reduceți temperatura cuptorului la 250; coaceți 15 minute. Întoarceți cookie-urile; coaceți încă 15 minute (cookie-urile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
11
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista