Banana-Pecan Biscotti
Reteta Banana-Pecan Biscotti este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 24 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de praf de copt, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pecan Biscotti, Cranberry Pecan Biscotti, și Unt Pecan Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Combinați banana, uleiul, vanilia și oul într-un castron mediu; amestecați amestecul de făină și nucile pecan (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; formați aluatul în rulouri de 2 (8 inci lungime) cu mâinile făinoase.
Așezați rulourile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; aplatizați la grosimea de 1/2 inch.
Coaceți la 350 timp de 23 de minute.
Scoateți rulourile de pe foaia de copt; se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 12 (1/2 inch).
Așezați felii, tăiați părțile în jos, pe foaia de copt. Reduceți temperatura cuptorului la 250; coaceți 15 minute. Întoarceți cookie-urile; coaceți încă 15 minute (cookie-urile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe rafturile de sârmă.