Banana Flambe
Această rețetă servește 2 și costă 1,86 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 666 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lichiorul de banane, cuburile de zahăr, umplut la jumătatea drumului și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Bananan si Pecan Flamba, Tartelette Flambe, și Banane Flambe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți zahărul până devine lichid.
Adăugați untul și banana feliată. Gatiti aproximativ 6 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și apoi adăugați lichiorul de banane.
Continuați să gătiți timp de aproximativ 2 minute.
Scoateți din nou de pe foc, apoi adăugați brandy. Odată ce ați pus tigaia înapoi în căldură, ar trebui să flambe.
Scoateți tigaia de pe foc și începeți să lingurați banana flambeed în paharul de înghețată.
Adăugați siropul de ciocolată și frișca. Deasupra frișcăi, chiar în centru, așezați căpșuna curățată, apoi așezați cubul de zahăr în centrul căpșunii.
Se toarnă un pic de brandy deasupra zahărului și se aprinde cu grijă cu un chibrit.