Banana Crema Tort Fleac

Banana Crema Tort Fleac
Banana crema tort fleac necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 372 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Dacă aveți la îndemână zahăr, căpșuni, prăjituri cu burete umplute cu cremă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare scoțiană. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Crema De Banane Fleac, Fructe de padure si crema înger alimente tort fleac, și Tort ușor de banane cu glazură de frișcă cu banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați fiecare tort în lățime în opt felii; deoparte.
2
Așezați bananele și sucul de portocale într-un bol; amestecați ușor pentru a acoperi. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
BananeBanane
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de ananas, lapte și budincă; bateți la viteză mică până se amestecă. Ori în 1-1 / 2 cupe biciuit topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
AnanasAnanas
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Linia de jos și laturile unui 4-qt. vas de sticlă cu jumătate din feliile de tort. Aranjați o treime din feliile de banane și căpșunile pe părțile laterale ale bolului. Puneți cu grijă jumătate din amestecul de budincă în castron. Aranjați jumătate din bananele și căpșunile rămase în jurul bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
BananeBanane
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați tortul rămas, bananele, căpșunile și budinca în centrul bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
BananeBanane
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Acoperiți și refrigerați timp de 4 ore sau peste noapte. Înainte de servire, întindeți cu toppingul bătut rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Garnisiți cu banane și căpșuni suplimentare și mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
BananeBanane
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate9
Revista