Banana Boston Plăcintă Cu Cremă

Banana Boston Plăcintă Cu Cremă
Banana Boston Cream Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 216 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, lapte, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Boston Banana Cream Pie, Desert Cu Cremă Boston Cu Banane, și Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Ungeți ușor tigăile rotunde de 2 (8 inci) și praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Bateți împreună untul și zahărul în mixer la viteză mare până se luminează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați gălbenușurile 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Se adaugă jumătate din amestecul de făină și se amestecă la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați zară, amestecând până se combină, apoi adăugați amestecul de făină rămas, amestecând la viteză mică până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Transferați aluatul într-un castron mare de mică adâncime. Curățați bolul de amestecare și bătătoarele.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
8
Bateți albușurile cu un vârf de sare în mixer până când țin doar vârfuri rigide, apoi pliați în aluat ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Împărțiți aluatul între tigăi, netezind blaturile.
10
Coaceți în mijlocul cuptorului până când tortul este elastic la atingere și un tester iese curat, 15 până la 20 de minute. (
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Straturile vor avea o înălțime de aproximativ 3/4 până la 1 inch.) Se răcește în tigăi pe rafturi 5 minute. Rulați un cuțit subțire ascuțit în jurul marginilor, apoi inversați pe rafturi și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
Bateți gălbenușurile, zahărul, amidonul de porumb, sarea și 2 linguri de lapte într-un castron. Aduceți laptele rămas la fiert într-o cratiță grea de 2 litri și adăugați la amestecul de gălbenușuri într-un flux lent, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se toarnă cremă în cratiță și se fierbe la foc moderat, amestecând constant, apoi se fierbe, amestecând constant, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Transferați crema într-un castron și răciți, suprafața acoperită cu hârtie de ceară, până la rece, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
1
Se amestecă împreună laptele evaporat, zahărul și siropul de porumb într-o cratiță mică și grea și se fierbe, amestecând continuu, până la culoarea caramelului și ușor îngroșat, aproximativ 6 minute (aveți grijă să nu ardeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Sirop De PorumbSirop De Porumb
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata tocată, amestecând până se omogenizează. Se amestecă cacao, apă fierbinte și vanilie într-un castron mic, apoi se amestecă în glazură. Se răcește, acoperit, până se răcește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Așezați 1 strat de tort, cu susul în jos, pe un platou.
2
Bateți crema până se omogenizează și întindeți 2/3 cană deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Tăiați banana în felii groase de 1/4 inch și aranjați uniform peste cremă, apoi întindeți crema rămasă peste banană. Se acoperă cu stratul de tort rămas, cu susul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
BananeBanane
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
4
Se toarnă glazura de ciocolată deasupra (unele pot picura pe farfurie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
1
* Tortul, crema și glazura pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate separat. Înfășurați bine straturile de tort în folie de plastic și păstrați-le la temperatura camerei.* Tortul poate fi asamblat cu 2 ore înainte și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Fiecare porție conține aproximativ 293 de calorii și 7 grame de grăsime.
3
Gurmand
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista