Balsamic Piept De Pui Glazurat
Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 12. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sare, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept de rață cu glazură balsamică, Aragaz Lent Caise Balsamic Glazurate Piept De Curcan, și Piept De Pui Cu Glazură Balsamică De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți uleiul vegetal și untul într-o tigaie mare și puneți-l la foc mare. Odată ce untul și uleiul clocotesc, adăugați pieptul de pui în tigaie 4 odată. Căutați pe fiecare parte până când puiul este auriu, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Scoateți într-un vas mare de copt. Repetați cu sânii rămași și lăsați-i deoparte.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile, aruncați pentru a combina și apoi urmați cu oțetul balsamic și vinul roșu și condimentați cu sare și piper. Aduceți până la o bulă, apoi reduceți căldura și lăsați să fiarbă timp de 10 minute. [Fierberea vinului în acest amestec nu reduce substanțial conținutul de alcool.]
Se toarnă amestecul balsamic peste pui și se pune tigaia în jumătatea superioară a cuptorului timp de 10 minute sau până când puiul tocmai a gătit.
Scoateți din cuptor, garnisiți cu pătrunjel proaspăt tocat și puneți-l într-un chafer pregătit.