Balsamic Piept De Pui Glazurat

Balsamic Piept De Pui Glazurat
Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 12. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sare, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept de rață cu glazură balsamică, Aragaz Lent Caise Balsamic Glazurate Piept De Curcan, și Piept De Pui Cu Glazură Balsamică De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți uleiul vegetal și untul într-o tigaie mare și puneți-l la foc mare. Odată ce untul și uleiul clocotesc, adăugați pieptul de pui în tigaie 4 odată. Căutați pe fiecare parte până când puiul este auriu, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Subţire-Subţire-
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți într-un vas mare de copt. Repetați cu sânii rămași și lăsați-i deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați roșiile, aruncați pentru a combina și apoi urmați cu oțetul balsamic și vinul roșu și condimentați cu sare și piper. Aduceți până la o bulă, apoi reduceți căldura și lăsați să fiarbă timp de 10 minute. [Fierberea vinului în acest amestec nu reduce substanțial conținutul de alcool.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
AlcoolAlcool
6
Se toarnă amestecul balsamic peste pui și se pune tigaia în jumătatea superioară a cuptorului timp de 10 minute sau până când puiul tocmai a gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți din cuptor, garnisiți cu pătrunjel proaspăt tocat și puneți-l într-un chafer pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Revista