Balsamic Glazurate Londra Broil
Balsamic glazurate Londra Broil ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 314 calorii, 53G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână London broil, catel de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Balsamic Marinat Londra Broil, Gratar Balsamic Londra Broil, și Londra se fierbe cu sos de cireșe-Balsamic.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Condimentează carnea cu sarea și piperul. Într-o tigaie mare la foc mic, combinați oțetul, zahărul brun, usturoiul și frunza de dafin. Se fierbe până când lichidul s-a redus la jumătate și are o consistență siropoasă, aproximativ 5 minute. Aruncați usturoiul și frunza de dafin.
Puneți carnea pe foaia de copt și lăsați-o cu glazura. Se fierbe carnea la 4 centimetri de căldură până când atinge nivelul dorit de coacere, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți de la broiler la o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute. Tăiați subțire carnea împotriva bobului și transferați-o într-un platou de servire.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah