Balsamic Bloody Mary
Nevoie de o băutură fără gluten și fără lactate? Balsamic Bloody Mary ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 265 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 11 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul Bloody Mary Bar, Bloody Maria-Spaniolă Bloody Mary, și Brewed Mary: Bere Bloody Mary.
Instrucțiuni
Într-un ulcior mare, combinați cocktailul de legume, semințele de țelină, piperul, sucurile de citrice, 2 linguri de hrean ras, sosul Worcestershire și sosul de ardei iute și amestecați bine pentru a combina. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Umpleți 4 pahare cu gheață.
Adăugați 2 uncii de vodcă la fiecare și umpleți trei sferturi cu amestecul de cocktail de legume.
Presărați hreanul rămas, Așezați 1 tulpină de țelină în fiecare pahar și strângeți o pană de var peste fiecare pahar înainte de a lăsa pană în pahar. Plutiți o linguriță de oțet balsamic deasupra fiecărei băuturi și serviți.