Baie Thailandeză Cu Cremă De Nucă De Cocos (Sangkhaya)

Baie Thailandeză Cu Cremă De Nucă De Cocos (Sangkhaya)
Thai nucă de cocos Custard Dip (Sangkhaya) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 744 calorii, 14g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pâine, gălbenușuri de ou, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Tort de ceai Thailandez cu sos de cremă de lapte condensat, Picant Vegan Thai nucă de cocos Curry roșu cu orez de nucă de cocos-șofran, și Plăcintă cu cremă de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați frunzele de pandan în bucăți de un centimetru și puneți-le într-un blender sau robot de bucătărie împreună cu laptele de cocos. Se amestecă până se omogenizează și se strecoară. Cu o spatulă de cauciuc, apăsați cât mai mult lichid din amestec. Sperăm că veți obține o ceașcă de amestec de lapte pandan-nucă de cocos. Dacă nu, adăugați mai mult lapte de cocos sau lapte integral în lichid, astfel încât să măsoare o cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Într-o cratiță medie, amestecați gălbenușurile, zahărul, sarea și amidonul de porumb până se omogenizează. Se amestecă foarte încet amestecul de lapte pandan-nucă de cocos. Asigurați-vă că nu există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Așezați cratița la foc mediu și aduceți încet amestecul la fierbere ușoară, amestecând constant. În aproximativ două minute amestecul se va îngroșa până la consistența iaurtului. Când se întâmplă acest lucru, scoateți cratița de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Lasă crema să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
5
Între timp, aburiți cuburile de pâine așezându-le într-un vas termorezistent, acoperit cu o bucată de folie de plastic și pus la microunde la înălțime timp de 40 până la 60 de secunde. Păstrați pâinea acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Odată ce scufundarea s-a răcit la puțin mai caldă decât temperatura camerei, transferați-o într-un castron de servire și serviți cu cuburile de pâine aburite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Fram Wines Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista