Baie slabă de spanac cu anghinare
Skinny spanac Dip cu anghinare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 186 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,2 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, cremă de brânză cu 3 mai puține grăsimi, baghetă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine Cu Spanac La Cuptor, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă superficială de 1 litru sau placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit.
Așezați spanacul în caserola cu microunde de 2 litri; adăugați 1/4 cană de apă. Capac; cuptor cu microunde la mare 2 minute.
Se scurge bine, presând spanacul cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de lichid. Se toacă spanacul.
În castron mare, bate crema de branza cu lingura pana se omogenizeaza. Bateți în maioneză, 3 linguri de parmezan, laptele, usturoiul și busuiocul până se omogenizează bine. Se amestecă spanacul și anghinarea.
Se întinde uniform în vasul de copt.
Se presară cu brânză de lingură rămasă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când se încălzește bine.
Se servește cu felii de baghetă sau legume crude.