Crabul fierbinte și scufundarea de anghinare este un fără gluten și pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, ardei iute, carne de crab și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare Crab Dip, Nashville Fierbinte Pui Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.