Baie de somon cu tarhon
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă să faci o baie de somon cu tarhon. O porție conține 506 calorii, 25g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână, maioneză, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon cu sos de tarhon, Fripturi De Somon Tarhon, și Supă De Somon Cu Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă apă la o adâncime de 2 inci într-o tigaie mare; aduceți la fierbere.
Adăugați pește și reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura. și fierbeți 5 până la 8 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Scoateți din tigaie cu o lingură pliată; se răcește ușor. Fulgi în bucăți de mărimea mușcăturii.
Se amestecă peștele și ingredientele rămase. Acoperiți și răciți 1 până la 2 ore.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.