Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie de porumb fierbinte. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 283 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, praf de chili, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Bacon Ranch Porumb Dip, și Salată De Pui Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un vas mediu de copt, amestecați porumbul alb, porumbul galben, roșiile tăiate cubulețe cu ardeii verzi de chile, crema de brânză, pudra de chili, praful de usturoi și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Porumb Alb
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute sau până când este fierbinte