Baie de legume la grătar cu chipsuri de Pita

Baie de legume la grătar cu chipsuri de Pita
Dip de legume la gratar cu Chips-uri Pita ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 22 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 53 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oregano, ceapă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri De Pita La Cuptor-Chipsuri De Pita Condimentate Sănătoase, Salsa de roșii bătută cu chipsuri de Pita la grătar, și Pizza pita cu legume și Hummus la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Tăiați vinetele pe lungime în felii groase de 1/2 inch, aruncând feliile de capăt care sunt în mare parte decojite. Feliați ceapa în rondele groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
CeapăCeapă
3
Tăiați ardeiul gras pe lungime în felii de 2 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
4
Periați legumele pe ambele părți cu 3 linguri. ulei de măsline și grătar, lucrând în loturi, dacă este necesar, până când sunt carbonizate pe ambele părți și fierte, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tocați grosolan legumele și transferați-le într-un robot de bucătărie împreună cu 1 lingură. ulei de măsline, oțet, usturoi, oregano, sare și piper. Pulsați până când amestecul este tocat fin, cu o anumită textură rămasă. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Preîncălziți cuptorul la 177°.într-un castron mic, amestecați boia, chimenul și 1/2 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
8
Tăiați fiecare pita în 8 triunghiuri. Separați fiecare triunghi în 2 bucăți. Aranjați triunghiurile într-un singur strat pe 2 foi mari de copt. Stropiți ușor cu restul de 3 linguri. uleiul de măsline și se presară cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Serviți baie la temperatura camerei cu chipsuri de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În22 m.
Porții22
Scor De Sănătate5
Revista