Baie de legume la grătar cu chipsuri de Pita
Dip de legume la gratar cu Chips-uri Pita ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 22 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 53 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oregano, ceapă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri De Pita La Cuptor-Chipsuri De Pita Condimentate Sănătoase, Salsa de roșii bătută cu chipsuri de Pita la grătar, și Pizza pita cu legume și Hummus la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la mediu-înalt.
Tăiați vinetele pe lungime în felii groase de 1/2 inch, aruncând feliile de capăt care sunt în mare parte decojite. Feliați ceapa în rondele groase de 1/2 inch.
Tăiați ardeiul gras pe lungime în felii de 2 inci lățime.
Periați legumele pe ambele părți cu 3 linguri. ulei de măsline și grătar, lucrând în loturi, dacă este necesar, până când sunt carbonizate pe ambele părți și fierte, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tocați grosolan legumele și transferați-le într-un robot de bucătărie împreună cu 1 lingură. ulei de măsline, oțet, usturoi, oregano, sare și piper. Pulsați până când amestecul este tocat fin, cu o anumită textură rămasă. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Transferați într-un castron de servire.
Preîncălziți cuptorul la 177°.într-un castron mic, amestecați boia, chimenul și 1/2 linguriță. sare.
Tăiați fiecare pita în 8 triunghiuri. Separați fiecare triunghi în 2 bucăți. Aranjați triunghiurile într-un singur strat pe 2 foi mari de copt. Stropiți ușor cu restul de 3 linguri. uleiul de măsline și se presară cu amestec de condimente.
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Serviți baie la temperatura camerei cu chipsuri de pita.