Baie de friptură de curcan cu Gruyere topită

Baie de friptură de curcan cu Gruyere topită
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da curcan friptură Dip cu Gruyere topit un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 1207 calorii. Pentru $ 7.22 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, rozmarin, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, Pui Și Sparanghel Cu Gruyere Topită, și Roșii tăiate în tigaie cu Gruyere topită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru curcan: într-un bol mic de amestecare, amestecați împreună untul înmuiat și ierburile proaspete. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Întindeți ceapa tocată pe fundul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Turnați bulionul de pui și sosul Worcestershire în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Presărați curcanul cu sare și piper. Slather piept de curcan cu unt de plante medicinale, răspândirea jumătate sub piele de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Așezați curcanul deasupra cepei, cu pieptul în sus. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 4 până la 6 ore, verificându-l după 4 ore pentru a vedea dacă temperatura internă a atins 170 de grade F. Odată ce curcanul atinge 170 de grade F, scoateți-l din aragazul lent, transferați-l pe o tăietură, cort cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere. Rezervați orice sucuri din aragazul lent. După ce pieptul s-a odihnit, îndepărtați pielea și feliați foarte subțire folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Pentru sandwich: Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
7
Ungeți fiecare parte a pâinii feliate cu untul înmuiat și așezați-o pe o foaie de copt, cu unt în sus. Topiți fiecare baghetă cu unt cu brânză feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
BaguetteBaguette
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Așezați sub broiler până când brânza se topește și începe să devină maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
9
Scoateți cu grijă din cuptor. Puneți curcanul feliat pe jumătatea inferioară a fiecărui sandwich înainte de a-l completa cu blatul brânzos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan FeliatCurcan Feliat
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
10
Serviți curcanul au jus rămas în aragazul lent pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Au JusAu Jus
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista