Baie de friptură de curcan cu Gruyere topită

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da curcan friptură Dip cu Gruyere topit un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 1207 calorii. Pentru $ 7.22 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, rozmarin, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, Pui Și Sparanghel Cu Gruyere Topită, și Roșii tăiate în tigaie cu Gruyere topită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru curcan: într-un bol mic de amestecare, amestecați împreună untul înmuiat și ierburile proaspete. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Întindeți ceapa tocată pe fundul unui aragaz lent.
Turnați bulionul de pui și sosul Worcestershire în aragazul lent.
Presărați curcanul cu sare și piper. Slather piept de curcan cu unt de plante medicinale, răspândirea jumătate sub piele de curcan.
Așezați curcanul deasupra cepei, cu pieptul în sus. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 4 până la 6 ore, verificându-l după 4 ore pentru a vedea dacă temperatura internă a atins 170 de grade F. Odată ce curcanul atinge 170 de grade F, scoateți-l din aragazul lent, transferați-l pe o tăietură, cort cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere. Rezervați orice sucuri din aragazul lent. După ce pieptul s-a odihnit, îndepărtați pielea și feliați foarte subțire folosind un cuțit ascuțit.
Pentru sandwich: Preîncălziți broilerul.
Ungeți fiecare parte a pâinii feliate cu untul înmuiat și așezați-o pe o foaie de copt, cu unt în sus. Topiți fiecare baghetă cu unt cu brânză feliată.
Așezați sub broiler până când brânza se topește și începe să devină maro auriu.
Scoateți cu grijă din cuptor. Puneți curcanul feliat pe jumătatea inferioară a fiecărui sandwich înainte de a-l completa cu blatul brânzos.
Serviți curcanul au jus rămas în aragazul lent pentru scufundare.