Baie de fasole albă cu ulei de măsline de rozmarin
Baie de fasole albă cu ulei de măsline de rozmarin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 46 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 32 și costă 8 cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați fasole, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Supă de fasole albă toscană cu ulei de măsline și rozmarin, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Pâine prăjită cu fasole albă și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecați jumătate din uleiul de măsline și cei 2 căței de usturoi până se parfumează, având grijă să nu rumenim usturoiul, aproximativ 1 minut.
Turnați uleiul și usturoiul într-un robot de bucătărie. Ștergeți tigaia și puneți-o deoparte.
Adăugați fasole albă, suc de lămâie și sare în robotul de bucătărie și rotiți până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron de servire.
Puneți tigaia la foc mediu și adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și crenguțele de rozmarin. Încălziți rozmarinul în uleiul de măsline până când este parfumat, aproximativ 3 minute, amestecând ocazional, astfel încât rozmarinul să nu ardă.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 10 minute.
Puneți rozmarinul deoparte și stropiți uleiul de măsline peste baia de fasole. Se toacă o linguriță de frunze de rozmarin și se presară peste baie.
Scurtătură de petrecere: folosiți baia de fasole albă ca bază pentru o tavă abundentă de gustări cumpărate din magazin, inclusiv hummus și baba ghanoush, tapenadă de măsline, bețișoare de morcov și alte legume.
Se servește cu grisine, chipsuri de pita și o baghetă feliată subțire.
Do-ahead sfaturi: face dip până la 2 zile înainte. Păstrați scufundarea într-un recipient etanș la frigider. Aduceți scufundarea la temperatura camerei înainte de servire. Pregătiți uleiul de rozmarin chiar înainte de servire.