Baie de fasole albă cu ulei de măsline de rozmarin

Baie de fasole albă cu ulei de măsline de rozmarin
Baie de fasole albă cu ulei de măsline de rozmarin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 46 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 32 și costă 8 cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați fasole, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Supă de fasole albă toscană cu ulei de măsline și rozmarin, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Pâine prăjită cu fasole albă și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecați jumătate din uleiul de măsline și cei 2 căței de usturoi până se parfumează, având grijă să nu rumenim usturoiul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Turnați uleiul și usturoiul într-un robot de bucătărie. Ștergeți tigaia și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați fasole albă, suc de lămâie și sare în robotul de bucătărie și rotiți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fasole AlbăFasole Albă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Se toarnă într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți tigaia la foc mediu și adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și crenguțele de rozmarin. Încălziți rozmarinul în uleiul de măsline până când este parfumat, aproximativ 3 minute, amestecând ocazional, astfel încât rozmarinul să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 10 minute.
7
Puneți rozmarinul deoparte și stropiți uleiul de măsline peste baia de fasole. Se toacă o linguriță de frunze de rozmarin și se presară peste baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Scurtătură de petrecere: folosiți baia de fasole albă ca bază pentru o tavă abundentă de gustări cumpărate din magazin, inclusiv hummus și baba ghanoush, tapenadă de măsline, bețișoare de morcov și alte legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenadă De MăslineTapenadă De Măsline
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Bastoane De MorcovBastoane De Morcov
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
9
Se servește cu grisine, chipsuri de pita și o baghetă feliată subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
BaguetteBaguette
10
Do-ahead sfaturi: face dip până la 2 zile înainte. Păstrați scufundarea într-un recipient etanș la frigider. Aduceți scufundarea la temperatura camerei înainte de servire. Pregătiți uleiul de rozmarin chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții32
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista