Baie De Carne De Vită Fierbinte
Hot cioplit carne de vită Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 250 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână smântână, nuci pecan, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Carne de vită și ceapă cioplită, și Carne de vită tăiată pe pâine prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o tigaie mare, se sotează ceapa în unt la foc mediu-mic până când ceapa este fragedă.
Adăugați vin alb și fierbeți timp de 2 minute.
Amestecați smântâna, maioneza, crema de brânză și carnea de vită uscată în tigaie. Se amestecă continuu până când toate ingredientele sunt topite împreună.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 8 inci și se acoperă cu nucile pecan.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute.