Baie Cremoasă Cu Slănină De Măsline

Baie Cremoasă Cu Slănină De Măsline
Cremă de măsline-Bacon necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 113 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 24. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre ieftin pentru Super Bowl. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de covrig, măsline, smântână și alte câteva ingrediente, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cremă De Hrean Bacon Dip, Cremă De Bacon-Cheddar Dip, și Baie Cremoasă De Slănină Cu Roșii Prăjite.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Se da la frigider pana se serveste.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se servește cu chipsuri de covrig sau biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De BagelChipsuri De Bagel
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista