Baguette cu sos de scufundare durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 300 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de baghetă de pâine, parmezan, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 37%. Încearcă Baghetă deschisă cu tartar de somon vindecat și sos, Sos verde Peruvian de scufundare (sos akan Aji Amarillo), și Copycat: sos Zax {sos de scufundare pentru pui și cartofi prăjiți} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați parmezanul, uleiul, oțetul și condimentele. Înmuiați feliile de pâine în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat