Baguette cu sos de scufundare
Baguette cu sos de scufundare durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 300 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de baghetă de pâine, parmezan, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 37%. Încearcă Baghetă deschisă cu tartar de somon vindecat și sos, Sos verde Peruvian de scufundare (sos akan Aji Amarillo), și Copycat: sos Zax {sos de scufundare pentru pui și cartofi prăjiți} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați parmezanul, uleiul, oțetul și condimentele. Înmuiați feliile de pâine în sos.