Baguette cu sos de scufundare

Baguette cu sos de scufundare
Baguette cu sos de scufundare durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 300 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de baghetă de pâine, parmezan, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 37%. Încearcă Baghetă deschisă cu tartar de somon vindecat și sos, Sos verde Peruvian de scufundare (sos akan Aji Amarillo), și Copycat: sos Zax {sos de scufundare pentru pui și cartofi prăjiți} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați parmezanul, uleiul, oțetul și condimentele. Înmuiați feliile de pâine în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista