Bagna Cauda (Piemontese cald usturoi-hamsie Dip)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bagna cauda (Piemontese Warm Garlic-hamsie Dip). Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 89 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 63 calorii. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Ardei cu usturoi-sos de hamsii / Peperoni con Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță medie cu apă la fiert și aruncați ușor căței de usturoi. Se fierbe ușor timp de 10 minute, apoi se îndepărtează și se scurg căței de usturoi. Puneți usturoiul într-un mortar și pistil sau oricum alegeți.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mică, grea, la foc mediu-mic.
Adăugați hamsiile și usturoiul, aduceți la foc mic și reduceți focul, astfel încât lichidul abia să clocotească. Gatiti foarte usor timp de o jumatate de ora, amestecand ocazional pentru ca usturoiul sa nu se lipeasca de fundul oalei.
Blanch și tăiați legumele în timp ce scufundarea fierbe și aranjați-le pe un platou mare.
Când bagna cauda este gata, adăugați mult piper negru și puțină sare, dacă este necesar.
Se servește cald cu legumele.