Bagna Cauda (Piemontese cald usturoi-hamsie Dip)

Bagna Cauda (Piemontese cald usturoi-hamsie Dip)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Bagna cauda (Piemontese Warm Garlic-hamsie Dip). Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 89 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 63 calorii. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Ardei cu usturoi-sos de hamsii / Peperoni con Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță medie cu apă la fiert și aruncați ușor căței de usturoi. Se fierbe ușor timp de 10 minute, apoi se îndepărtează și se scurg căței de usturoi. Puneți usturoiul într-un mortar și pistil sau oricum alegeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mică, grea, la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați hamsiile și usturoiul, aduceți la foc mic și reduceți focul, astfel încât lichidul abia să clocotească. Gatiti foarte usor timp de o jumatate de ora, amestecand ocazional pentru ca usturoiul sa nu se lipeasca de fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Blanch și tăiați legumele în timp ce scufundarea fierbe și aranjați-le pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Când bagna cauda este gata, adăugați mult piper negru și puțină sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Bagna CaudaBagna Cauda
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
6
Se servește cald cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista