Bagel De Somon Afumat
Bagel de somon afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 4,3 USD pe porție. O porție conține 763 calorii, 38g de proteine, și 18g de grăsime. Un amestec de capere, inele de ceapă, pumpernickel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Dip de somon afumat cu chipsuri de Bagel, Sandvișuri Cu Bagel De Somon Afumat, și Cremă de brânză și Bagel de somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți bagelul pe jumătate orizontal.
Întindeți părțile tăiate cu cremă de brânză. Peste brânză pe 1 jumătate de bagel, strat de castravete, somon afumat, ceapă roșie și capere. Setați jumătatea rămasă de bagel, crema de brânză în jos, peste umplutură.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.