Bacon și varză verde
Prepararea rețetei de varză verde cu bacon necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 158 de calorii , 10 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 9 persoane. Pentru 1,82 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primitivă . Vă este oferită de Taste of Home. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest preparat sudic. O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fâșii groase de bacon, sare, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Per total, această rețetă obține un scor solid de 74% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Varză verde cu bacon , Pâine fără gluten și fără făină cu varză verde și Varză verde cu fasole albă și cârnați .
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile groase de la varza verde; tocați frunzele grosier. Într-o oală olandeză, sotați slănina timp de 3 minute.
Adăugați ceapa; gătiți încă 8-9 minute sau până când ceapa este fragedă și baconul este crocant.
Adăugați verdețurile; gătiți doar până se ofilesc.
Adăugați restul ingredientelor. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 45-50 de minute sau până când verdețurile sunt fierte.