Bacon și piure de cartofi Albastru
Nevoie de o garnitură fără gluten? Baconul și piureul de cartofi Albastru ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 355 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, lapte cald, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bacon Brânză Albastră Piure De Vafe De Cartofi, Coaceți Cartofi, Slănină Și Brânză Albastră, și Piure De Cartofi Cu Slănină Și Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii; tăiați în bucăți de 2 inci. Aduceți cartofi, 2 lingurițe. sare și apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; se fierbe 20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Întoarceți cartofii la cuptorul olandez, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, 3 până la 5 minute sau până când cartofii sunt uscați.
Mash cartofi cu un masher de cartofi la consistența dorită. Se amestecă laptele cald, laptele cald, untul topit, piperul și 1 linguriță. sare, amestecând doar până se amestecă.
Se amestecă brânza albastră și slănina și se amestecă amestecul într-un 2 1/2-qt ușor uns. vas de copt sau 8 (10 oz.) ramekins.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute.