Bacon și ciabatta de roșii
Bacon & tomate ciabattan este un fără lactate rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de roșii, puțin muștar, slănină din spate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 39%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bacon Nuc Ciabatta Umplutura, Umplutură de ciabatta cu castane și slănină, și Cald Bruxelles Caesars cu bacon ciabatta crutoane.
Instrucțiuni
Prăjiți o bucată de ciabatta (sau pâine franceză).
Se întinde cu puțin muștar și se umple cu slănină la grătar (sau șuncă slabă) și roșii la grătar feliate gros.
Se servește cu o cană de ciocolată fierbinte aburită făcută cu pudră de cacao și lapte semidegresat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ciabatta poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.