Bacon și Cheddar Deviled Ouă
Bacon și Cheddar Deviled Ouă este o rețetă americană care servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 93 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, maioneză, blaturi de ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 14%. Încercați Bacon-Cheddar Ouă Deviled, Bacon Cheddar Deviled Ouă, și Bacon Cheddar Deviled Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ouăle pe lungime în jumătate.
Scoateți gălbenușurile într-un castron mediu. Rezervați 24 de jumătăți albe. Tăiați mărunt restul de 4 jumătăți albe.
Mash gălbenușuri cu furculiță.
Adăugați maioneză, smântână, muștar, suc de lămâie și piper; se amestecă bine.
Adăugați albușuri de ou tocate, slănină, brânză și arpagic; se amestecă bine.
Lingură 1 lingură plină. amestec de gălbenuș în fiecare jumătate de albus de ou rezervat.
La frigider, acoperit, pentru a amesteca aromele.