Bacon și carne de crab de la Arlene
Rețeta Arlene's Bacon & Crabmeat este un aperitiv pentru 8 porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 272 de calorii . Pentru 1,23 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 121 de persoane au considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Este oferită de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână bacon, carne de crab, sos de rață și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor la cupă de 44% , acest fel de mâncare este solid. Varza verde cu bacon , baclava cu bacon și miere și risotto cu ciuperci și bacon crimini sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Întindeți slănina pe o tavă mare de copt.
Așezați o mică movilă de carne de crab la un capăt al fiecărei jumătăți de felie de bacon.
Rulați slănina în jurul cărnii de crab, fixând-o cu scobitori, dacă este necesar.
Gătiți slănina rulată timp de 10 minute, întorcând-o o dată pentru a asigura o rumenire uniformă, până când devine crocantă și rumenită uniform.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți cald cu sos de rață.