Bacon Zdrobit Cartofi
Bacon zdrobit cartofi este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 220 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de slănină, zahăr, cartofi Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare includ Bacon Zdrobit Cartofi, Lapte Bătut-Cartofi Zdrobiți Cu Slănină, și Cartofi zdrobiți cu slănină și brânză.
Instrucțiuni
Aburiți cartofii într-un raft mare cu aburi așezat peste apă clocotită, acoperit, până când este foarte fraged, 20 până la 25 de minute.
Între timp, gătiți slănină într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când este crocantă.
Transferați slănina cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, rezervând grăsimea în tigaie.
Adăugați 2 linguri de oțet, zahăr și 3/4 linguriță fiecare de sare și piper în grăsimea fierbinte de slănină, răzuind bucăți maro.
Transferați cartofii într-un castron mare, rezervând 1/2 cană de apă aburitoare.
Adăugați amestecul de oțet la cartofi și spargeți cu un masher de cartofi la textura dorită, adăugând apă rezervată, dacă doriți. Se amestecă mărar, slănină și oțet, sare și piper după gust.
Cartofii pot fi făcuți cu 3 ore înainte și păstrați la temperatura camerei. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor cu microunde sau într-un cuptor de 300 km F.