Bacon-Umplutură De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de slănină-porumb. Această rețetă servește 8 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 305 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Umplutură De Pâine De Porumb-Slănină, Umplutură De Pâine De Porumb Cu Slănină De Mere, și Umplutură de pâine de porumb și slănină fără Gluten.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt de sticlă cu spray de gătit. În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți slănină la foc mediu aproximativ 6 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc, dar nu sunt crocante. Se amestecă ardeiul gras și ceapa. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă afine.
Adăugați apă; se încălzește la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se amestecă amestecul de umplutură, sarea condimentată și maghiranul până se amestecă bine. Lingura în vasul de copt.
Acoperiți cu folie; coaceți aproximativ 30 de minute sau până când se încălzește bine.